Γιάννης 29 πόντων… Μπακς δεύτερης θέσης…

Share on:

Με εμφατικό τρόπο και έναν ‘σούπερ’ Γιάννη, οι Μπάκς επικράτησαν των Σέλτικς με 127-121 στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση για την regular season. Τα ελάφια βρήκαν μπροστά τους έναν δύσκολο αντίπαλο με ιδιαίτερα ικανούς παίκτες. Τρεις εξ αυτών ολοκλήρωσαν τον αγώνα με πάνω από 20 πόντους. Τριπλ Νταμπλ από Jaylen Brown, 29 και 22 πόντους από Μάρκους Σμαρτ και Ντανιελ Θέις αντίστοιχα. Από την άλλη ο Γιάννης σημείωσε 29 πόντους και είχε 11 ριμπάουντ , 7/10 βολές,  11/17 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Αναμένουμε τώρα να δούμε ποια θα είναι η στρατηγική των Μπακς που πολλές φορές έχουμε δει να επιλέγουν τους αντιπάλους που θέλουν να αντιμετωπίσουν και να φέρνουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι Μπακς έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ανατολή. Χρειάζεται όμως προσοχή καθώς έχουν μεγάλη σημασία τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι Σελτικς που έχουν να αντιμετωπίσουν τους Μέμφις Γκριζλις στον επόμενο αγώνα τους.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE