Μπακογιάννη | Δεν είπα τον ΣΥΡΙΖΑ «ρεμπεσκέδες» – Θα τα ψηφίσουμε τα μνημόνια για τη Β. Μακεδονία

Share on:


Στην συζήτηση που πραγματοποιείται μετά την ενημέρωση του Γιώργου Γεραπετριτη για τα ελληνοτουρκικα, ο υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, κατηγορωντας τα δυο κόμματα ότι είχαν την “ανεύθυνη” θέση να ζητάνε ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν, ρωτώντας μάλιστα τι έχουν να πουν επ αυτού η Ρενα Δούρου και ο Δημήτρης Μαντζος.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ντορα Μπακογιάννη, λέγοντας «οτι η εθνική πολιτική δεν είναι για εκμετάλλευση». Η Ρανα Δούρου της απάντησε καυτηριάζοντας την αποστροφή ης βουλευτή της ΝΔ περί «ρεμπεσκέδων» που ανέφερε σε χθεσινή της συνέντευξη.

Η Ντορα Μπακογιάννη επανηλθε, απαντώντας πως το «ρεμπεσκέδες» δεν πήγαινε στον ΣΥΡΙΖΑ. Διευκρίνισε παράλληλα πως αναφερόταν στην στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, πως δεν θα είναι ανεύθυνη δηλαδή και θα ψηφίσει τα μνημόνια που απορρέουν από την Συμφωνία, όταν θεωρήσει η κυβέρνηση ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος.

«Εδώ είμαστε για να αναγνωρίζουμε τι ειπώθηκε», ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ξανά η Ρένα Δούρου, σεβόμενη τις διευκρινίσεις της κ. Μπακογιάννη.

Με πληροφορίες του dnews


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE