Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου: Σωστή τακτική, δίκαιο αποτέλεσμα

Share on:

Στοπ σε ένα αήττητο σερί 22 αγώνων έβαλε η Βιγαρεάλ στην Μπάγερν Μονάχου επικρατώντας με 1-0 στον πρώτο γύρο των μεταξύ τους αγώνων στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ για το Champions League. Σκόρερ για το κίτρινο υποβρύχιο ήταν ο Ντανζούμα όταν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έπειτα από σουτ του Παρέχο και με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ναι μεν δεν δίνει ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα της Ισπανίας ενόψει της ρεβάνς, αλλά απέδειξε στους Βαυαρούς πως δεν πρόκειται για ένα τυπικό και εύκολο πέρασμα στους τέσσερις της διοργάνωσης.

Η ασφυκτική τακτική στην οποία υποβλήθηκε η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν φάνηκε και από το γεγονός ότι η πρώτη καλή στιγμή της ήρθε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βιγιαρεάλ φάνηκε να μένει από δυνάμεις, κάτι που ώθησε τους Γερμανούς να ασκήσουν έντονη επιθετική πίεση συμπληρώνοντας τις 18 τελικές προσπάθειες μόλις στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γενικότερα όμως, παρά το γεγονός πως οι αριθμοί ήταν με την πλευρά των Βαυαρών, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ξεκλέψει την νίκη και να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για την μεταξύ τους αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE