Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2 | Ανατροπή παραμονής

Share on:

Η Κηφισιά πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Ατρομήτου (2-1) και συνεχίζει να μάχεται για παραμονή στην Superleague – Ο Αγκιμπού άνοιξε το σκορ (16′), Σνάιντερλιν (64′ αυτογκόλ) και Σάντος (67′) τα γκολ της ανατροπής
Η Κηφισιά πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Ατρομήτου (2-1) και συνεχίζει να μάχεται για παραμονή στην Superleague.
Ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, ο Σνάιντερλιν ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 64′ και ο Σάντος στο 67′ ολοκλήρωσε την ανατροπή των φιλοξενούμενων.

Μπήκε δυνατά η Κηφισιά, αλλά ισορρόπησε και προηγήθηκε ο Ατρόμητος
Στο 16ο λεπτό, ο Τσάπαν έκανε τραγικό λάθος και ο Αγκιμπού Καμαρά έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι από τον Νικοπολίδη, τον οποίο νίκησε για το 1-0 του Ατρομήτου.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με φάση διαρκείας στα καρέ του Νικοπολίδη, ο Αγκιμπού βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και πέρασε άουτ.

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι μετά το γκολ ανέβασαν την απόδοσή τους ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Ανατροπή σε 3 λεπτά
Στο 64ο λεπτό η Κηφισιά έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Πρίτσας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Σναϊντερλάν πήρε μια κεφαλιά και την έστειλε προς την εστία της ομάδας του. Ο Ασεβέδο δεν μπόρεσε να την απομακρύνει με το κεφάλι και με αυτογκόλ θα γίνει το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η Κηφισιά έφερε τούμπα το ματς όταν ο Κλωναρίδης γέμισε από τα αριστερά και ο Ματέους Σάντος με κεφαλιά νίκησε τον Ασεβέδο για το 2-1 στο67ο λεπτό. Μάλιστα, Ματέους Σάντος και Ασεβέδο χτύπησαν στη φάση του γκολ και ο παίκτης της Κηφισιάς αντικαταστάθηκε γιατί τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς και αυτός του Ατρομήτου χτύπησε στο κεφάλι από τη μονομαχία στο γκολ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ και η Κηφισιά πήρε τεράστιο διπλό στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή.

Ατρόμητος: Μαρκετζάνι, Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Βρακάς, Αντζιέλσκι.

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίσεβιτς, Σναϊντερλάν, Σολόα, Τσανάτζια, Μενέντες, Πρίτσας, Σάντος, Οζέγκοβιτς.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE