Athens Photo World 2022| Έκθεση Εφήβων Φωτογράφων με θέμα «Ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον»

Share on:

Για τρίτη χρονιά, στο πλαίσιο του Athens Photo World διοργανώνεται και η έκθεση Εφήβων Φωτογράφων με παρουσία φέτος για πρώτη φορά σε τέσσερα σημεία της πόλης.

Κεντρική ιδέα αλλά και τίτλος της φετινής έκθεσης είναι «Ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον» και πραγματοποιείται από 17 Ιουνίου έως και 17 Ιουλίου.

Στόχος είναι η ενθάρρυνση των εφήβων να βγουν έξω, μετά τον επίμονο και επίπονο εγκλεισμό, να χαρούν την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος γύρω τους, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τη φύση και τις δυνατότητες ψυχαγωγίας που προσφέρονται από αυτήν τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση και αποτύπωση της φύσης, είτε αυτή είναι το πάρκο της γειτονιάς ή ένα τμήμα δάσους ή η αγαπημένη τους παραλία, οι έφηβοι θα αποκτήσουν στενότερη σχέση με το περιβάλλον γύρω τους τοποθετώντας το στο επίκεντρο μιας προσωπικής έκφρασης και υγειούς εξωτερίκευσης σκέψεων και συναισθημάτων. Ταυτόχρονα θα ενθαρρυνθεί η χρήση των κινητών τηλεφώνων τους ώστε η δράση να είναι ακόμη πιο συμβατή με ότι έχουν ήδη συνηθίσει να χρησιμοποιούν σαν μέσο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Τα σημεία των εκθέσεων θα είναι:

  • Δήμος Χαλανδρίου
  • Δήμος Ελληνικού / Αργυρούπολης
  • Δήμος Περιστερίου
  • Στην περίμετρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση https://apw.gr/.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE