‘Αστακός’ το Ελ. Βενιζέλος | Αναχωρούν ταυτόχρονα οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Share on:

«Δρακόντεια» θα είναι για ακόμα μία φορά τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν για τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους στο Europa League.

Συγκεκριμένα, όπως και προ ολίγων ημερών, συμπίπτουν οι εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για τους ομίλους) με τις «συναντήσεις» οπαδών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να είναι ένα ορατό, σύμφωνα με το dnews.gr, ενδεχόμενο.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Γερμανία απέναντι στην Φράιμπουργκ (30/11, 19:45), ενώ ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ (30/11, 22:00), με στόχο τη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έτσι, εκατοντάδες οπαδοί των «αιωνίων» είναι προγραμματισμένο να «πετάξουν» για Ισπανία και Γερμανία και για να μην υπάρξει κάποια συνάντηση, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας θα αναπτυχθούν σε όλους τους χώρους του «Ελ. Βενιζέλος».

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως επί ποδός είχε βρεθεί η ΕΛ.ΑΣ. και προ τριών εβδομάδων, όταν οι οπαδοί των «αιωνίων» αναχωρούσαν για Λονδίνο και Ρεν αντίστοιχα και την ίδια ώρα αναμένονταν στην Αθήνα οι φίλοι της Μαρσέιγ με τους γνωστούς δεσμούς με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ. Και τότε, λοιπόν, το «Ελ. Βενιζέλος» θύμιζε «αστακό» με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι επί ποδός!


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE