Άρτα | Ασθενής με ψαλίδι απειλούσε γιατρούς και νοσηλευτές

Share on:

Την επέμβαση ανδρών της Αστυνομίας, προκάλεσε η αντίδραση ασθενή στο νοσοκομείο της Άρτας, ο οποίος ξαφνικά, άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να απειλεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Όπως λέει στο Dnews, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος, ο ασθενής είχε ψυχιατρικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική, ως παθολογικό περιστατικό.

Κτύπησε μία νοσηλεύτρια, έφυγε από το θάλαμο νοσηλείας και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του. Πήγε στα επείγοντα άρπαξε ένα ψαλίδι και απειλούσε γιατρούς, νοσηλευτές, και καθαρίστριες. Στη συνέχεια άρπαξε τον μοναδικό φύλακα και του έβαλε στο λαιμό το ψαλίδι.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και εντόπισαν τον δράστη έξω από το νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί το προσωπικό ασφαλείας κρατώντας το ψαλίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας αρχιφύλακας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, καθώς ο άνδρας δεν υπάκουε. Με το πυροβολισμό κατατρόμαξαν όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς και οι ασθενείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα επείγοντα για εξέταση.

Ο ασθενής τελικά συνελήφθη και νοσηλεύεται στο διαμορφωμένο δωμάτιο ασφαλείας της πνευμονολογικής κλινικής φρουρούμενος.

Με πληροφορίες του dnews


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE