Απόψε | Ολυμπιακός – Φενέρ, Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ | ένα όνειρο τρελό οι δυο τους στον τελικό

Share on:

Ένα όνειρο τρελό που μπορεί να μην αποβεί απατηλό αρχίζει απόψε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μπαίνουν στους 8 του Conference League με στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό. Και αν αυτό γίνει και δεν κληρωθούν μεταξύ τους στα ημιτελικά, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύγκρουσή τους στον τελικό που θα γίνει στην «ΟΠΑΠ Arena» στις 29 Μαΐου. Και μία εκ των δύο να φτάσει στον τελικό, δεν μας χαλάει φυσικά.
Η αρχή θα γίνει στις 19.45 στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ. Στις 22.00 ο «δικέφαλος του Βορρά» θα τεθεί αντιμέτωπος με την Κλαμπ Μπριζ στην ωραιότερη -ίσως- πόλη της Ευρώπης. Και οι δύο μπορούν την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ είναι σε καλό φεγγάρι τις τελευταίες 20 μέρες, μέσα στα πράγματα για το πρωτάθλημα. Θα λείψει βέβαια ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά ο Μεντιλίμπαρ θα χρησιμοποιήσει στη θέση του τον φορμαρισμένο Γιόβετιτς. Κατά τ’ άλλα, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές: Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι, Ορτέγκα, Κάρμο και Ρέτσος στην άμυνα, Όρτα, Τσικίνιο και Έσε στη μεσαία γραμμή και Φορτούνης, Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς
μπροστά. Ο Βάσκος τεχνικός και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ενδεκάδα και φαίνεται ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι φαβορί για να πάρει θέση βασικού και στο παιχνίδι με τη Φενέρ.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και σε συνδυασμό με την απουσία του τιμωρημένου Ντανιέλ Ποντένσε έχει τον πρώτο λόγο για να αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης». Η Φενέρ δεν είναι και στα καλύτερά της, έχει μπερδέματα με την τουρκική δικαιοσύνη, καθ’ ότι οι παίκτες της, που ήταν σε άμυνα, ξυλοκόπησαν εισβολείς οπαδούς της Τραμπζονσπόρ.

Για αυτό και κατέβηκε με την Κ19 κόντρα στη Γαλατασαράι στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο θα έχει τη στήριξη 2.000 και πλέον πιστών του, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απόδειξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, όπου βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ και κατάφερε να το γυρίσει σε 2-2.

Και πρωτοπόρος στη βαθμολογία βέβαια. Σαφώς πιο εύκολο το έργο του σε σχέση με αυτό του Ολυμπιακού. Ο Λουτσέσκου έχει πληθώρα επιλογών σε κάθε γραμμή της ομάδας και αν τελικά ο Μουργκ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, θα τον αντικαταστήσει ο Τάισον, ο οποίος είναι πανέτοιμος. Στην κερκίδα θα υπάρχουν και αρκετοί ατζέντηδες για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

political.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE