Αντίστροφη μέτρηση για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Share on:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες, αναμένεται την Παρασκευή 18 Μαρτίου να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, και όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανάμεσα στα άτομα που έχουν κληθεί από την πλευρά των καταγγελόμενων γυναικών και θα καταθέσουν ως μάρτυρες, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη, Κάτια Δανδουλάκη και Εβελίνα Παπούλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ηθοποιός, ο οποίος μετήχθη στις φυλακές Κορυδαλλού την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται στη “VIP” πτέρυγα (ΣΤ’), και μάλιστα στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

“Ελπίζω να αντέξει την ακροαματική διαδικασία”

“Είναι δύσκολη η διαδικασία της δίκης, εύχομαι να αντέξει μέχρι τέλους. Θα είναι παρών στη δίκη”, είπε ο κ. Δημητρακόπουλος για τον ηθοποιό.”Δίπλα του είναι ο γιος του και η σύζυγός του. Η σύζυγός του τον επισκέφθηκε στη φυλακή και τον είδε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 25 κιλά μέσα στη φυλακή”, πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.”Πάρα πολλοί συνάδελφοί του, που επικοινώνησα μαζί τους για να καταθέσουν στη δίκη, μου είπαν ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί όλο αυτό το διάστημα τους τρομάζει”, σημείωσε.

Πηγή :thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE