Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Τούπακ Σακούρ

Share on:

Ηαστυνομία της Νεβάδα επιβεβαίωσε ότι εξέδωσε ένταλμα έρευνας αυτήν την εβδομάδα αναφορικά με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του θρυλικού ράπερ Τούπακ Σακούρ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν την έρευνα σε σπίτι στο Χέντερσον, ένα προάστιο του Λας Βέγκας, όπου ο Σακούρ δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλούμενη το γεγονός ότι οι έρευνες συνεχίζονται. 

Στο πλαίσιο της εν λόγω έρευνας δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Το σπίτι που ερευνήθηκε απέχει λιγότερο από 32 χιλιόμετρα από το σημείο στο Λας Βέγκας όπου ο Σακούρ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πυροβολισμών.

Ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Λας Βέγκας, Τζέισον Γιόχανσον επιβεβαίωσε στη Las Vegas Review Journal ότι οι έρευνες έχουν ανοίξει εκ νέου. 

«Είναι μια υπόθεση που έχει μείνει άλυτη και ελπίζουμε ότι μια μέρα μπορεί αυτό να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

Ο Σακούρ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ως 2Pac, πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 σε ηλικία 25 ετών, μια εβδομάδα αφότου πυροβολήθηκε τέσσερις φορές.

Ο 2Pac, ο οποίος πούλησε περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, μπήκε στο Rock & Roll Hall of Fame το 2017.

Πηγή: BBC


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE