Angelina Jolie-Brad Pitt| Νέα διαμάχη για έναν αμπελώνα

Share on:

Μια καινούργια διαμάχη ξεκίνησε σήμερα ανάμεσα στο πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Hollywood, που βέβαια πλέον δεν είναι μαζί. Αυτή τη φορά για τον γαλλικό αμπελώνα που αγόρασαν μαζί το 2008.

Σε μήνυση εναντίον της Angelina Joli προχωράει ο Brad Pitt καθώς από ότι φαίνεται αθέτησε τη συμφωνία που είχαν όταν έγινε η επένδυση. Συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι αγόρασε τον αμπελώνα συμφώνησαν από κοινού ότι κανείς δεν θα πουλήσει το μερίδιο του, εκτός κι αν ο άλλος του δώσει την άδεια. Τα έγγραφα που κατέθεσε από την πλευρά του ο Pitt στοχοποιεί την Joli λέγοντας πως “επιδίωξε να του προκαλέσει κακό”, πουλώντας το σε έναν Ρώσο ολιγάρχη, τον Γιούρι Σέφλερ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνώριζε κανείς για αυτό και από την στιγμή που δεν είχε πάρει την συγκατάθεση του ηθοποιού εκείνος έγινε έξαλλος.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η πώληση ουσιαστικά θα οδηγήσει στην εξαγορά του αμπελώνα από τον Ρώσο ολιγάρχη που ασχολείται με την παραγωγή αλκοολούχων ποτών. Μάλιστα, τα έγγραφα αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί έπαιρνε κανονικά το 40% των κερδών της επιχείρησης, ενώ «δεν είχε συνεισφέρει τίποτα» σε ένα εγχείρημα που αποδείχτηκε μια «διεθνής ιστορία επιτυχίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων».

Το πλήγμα για την επιχείρηση

Η πλευρά του Μπραντ Πιτ αμφισβητεί την αξιοπιστία του Γιούρι Σέφλερ και αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η φήμη του αμπελώνα που έχει εξαπλωθεί να πληγεί λόγω της σύνδεσής της με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τις πρακτικές του. 

Το κτήμα Miraval βρίσκεται στο χωριό Correns στη νοτιοανατολική Γαλλία και αγοράστηκε από το ζευγάρι για περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πιτ λέγεται ότι πλήρωσε το 60% στην τιμή αγοράς, με την Τζολί να πληρώνει το υπόλοιπο 40%.

Η Τζολί φέρεται να ενημέρωσε τον Πιτ για την απόφασή της να πουλήσει στη Σέφλερ τον Ιανουάριο του 2021, λέγοντας ότι είχε πάρει μια «οδυνηρή απόφαση, με βαριά καρδιά», με την πλευρά του Πιτ να μην το αναγνωρίζει και να ζητά τη διεξαγωγεί δίκης. 

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE