Aνακοίνωση ΠΑΟΚ με αιχμές κατά του Βρούτση |”Αυθαίρετη και ύποπτη η τιμωρία”

Share on:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ για ρίψεις κροτίδων στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία στηρίχθηκε στον νέο αθλητικό νόμο.

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στα playoffs θα εκτίσει την ποινή ο “Δικέφαλος” αν αυτή παραμείνει.

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι “η κροτίδα πυροδοτήθηκε εντός της κερκίδας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Είναι αδιανόητη, αυθαίρετη, καταχρηστική και ύποπτη η τιμωρία του ΠΑΟΚ με ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην πρεμιέρα των πλέι οφ για κροτίδα που σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας «πυροδοτήθηκε εντός της κερκίδας», κίνηση όχι κολάσιμη με βάση τον νέο νόμο.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ αγνόησε και το γράμμα του νόμου, που προβλέπει τιμωρία για ρίψη κροτίδας, αγνόησε ωστόσο και το πνεύμα του νόμου, καθώς σε μια κατάμεστη Τούμπα, σε αγώνα ντέρμπι υψηλής έντασης και με αρνητική για την ομάδα μας εξέλιξη, δεν σημειώθηκε το παραμικρό. Αντί λοιπόν να ενθαρρύνουμε την άψογη συμπεριφορά και τη συνεργασία των οπαδών, τιμωρούμε κάτι που ούτε ο νόμος προβλέπει, προφανώς για να αποδείξουμε ότι τα αμήχανα μέτρα του Υφυπουργού αθλητισμού δεν ήταν απλά μια υποκριτική τρύπα στο νερό.

Πηγή: sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE