Δήμητρα Πισπιρίγκου | «Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ένα δικαστήριο έχω που είναι τροχαίο»

Share on:

Ραγδαίες και συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις της υπόθεσης της φερόμενης παιδοκτόνου Ρούλας Πισπιρίγκου. Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην υπόθεση αυτή έχει ωθήσει τους δημοσιογράφους σε διεξοδική έρευνα όλων των μελών της οικογένειας και της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και του άνδρα της Μάνου Δασκαλάκη.

Τελευταία των αποκαλύψεων αποτελεί η δήλωση γειτόνισσας πως η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Δήμητρα έχει φάκελο στην ασφάλεια λόγω μίας υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης. Συγκεκριμένα η γειτόνισσα αναφέρει πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσποιούμενη τον άνδρα παρενοχλούσε μέσω social media άλλες γυναίκες.

Άμεση ήταν η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία δήλωσε: «Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, επειδή το έχω διαβάσει αυτό. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ένα δικαστήριο έχω που είναι τροχαίο, στο οποίο μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ. Μας τράκαραν μαζί με τη μητέρα μου».

Συνεχίζοντας  για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας δήλωσε: «Αν διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα καταλάβει πως όταν χορηγήθηκε η κεταμίνη, η Ρούλα δεν ήταν στο δωμάτιο. Έχει γίνει κάποιο ιατρικό λάθος, όχι από δόλο. Ο διοικητής βγήκε είπε ότι δεν χορηγήσαμε, όχι ότι δεν έχουν κεταμίνη. Και οι γιατροί αυτό λένε στις καταθέσεις τους, ότι δεν χορήγησαν, όχι πως δεν έχουν».

Όσο οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης εντείνεται γύρω από την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE