Αλεξιάδης | Όποιος με το καλημέρα της εκλογής νέου προέδρου βάζει θέματα αμφισβήτησης δεν υπηρετεί ούτε την ενότητα, ούτε την προοπτική

Share on:

«Ο λαός μίλησε, ας λέει όποιο στέλεχος ό,τι θέλει, εκλογές έγιναν, τελεία και παύλα», δήλωσε ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Βασίλη Ταλαμάγκα, στο “Κανάλι Ένα” του Πειραιά.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας , ο Τρ. Αλεξιάδης προέτρεψε «όποιος έχει κάτι να πει, ιδίως στελέχη που μετέχουν σε κεντρικά όργανα, ας τα πουν στις συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, απέναντι στις πλειοψηφούσες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνει οποιοσδήποτε και να εκφέρει την προσωπική του άποψη και διαφωνία. Αλλιώς υπονομεύει την κοινή προσπάθεια να κατακτήσουμε ξανά τον κόσμο που χάσαμε».

Το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ απαντάει σε όλα. Κανείς αρχηγός ή Πρόεδρος δεν μπορεί να αλλάξει το καταστατικό ή τις συνεδριακές αποφάσεις. Ο Πρόεδρος υλοποιεί όσα έχουν αποφασιστεί. Όταν γίνει Συνέδριο και αλλάξουν θα υπηρετήσουμε τα καινούργια.

Όποιος με το καλημέρα της εκλογής νέου προέδρου βάζει θέματα αμφισβήτησης δεν υπηρετεί ούτε την ενότητα, ούτε την προοπτική. Τέλος η εσωστρέφεια, να ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, με την ακρίβεια και την υπερφορολόγηση και όχι με τα γραφεία της Κουμουνδούρου». 

valuenews.gr

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE