Αλεξάνδρα Παναγιώταρου | Το εντυπωσιακό σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας 

Share on:

Θυμίζουμε πως συγκατοικούσε με τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, ενώ μετά τον χωρισμό τους, μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

«Αυτή την περίοδο της ζωής μου θα τη χαρακτήριζα διαφορετική γιατί είμαι μόνη μου, είμαι single, ζω στο κέντρο της Αθήνας που πάντα ήταν το όνειρό μου, έχω την επιχείρησή μου, τα έχω αλλάξει όλα και αισθάνομαι ανανεωμένη. Πάντα μία αλλαγή έχει πόνο, τουλάχιστον για εμένα γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, αν και πολλοί με θεωρούν πιο σκληρή, πιο επιφανειακή, ίσως αυτή είναι η άμυνά μου. Αισθάνθηκα πόνο που τα άλλαξα όλα μόνη μου, είχε και δυσκολία όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Γενικά ήμουν μαθημένη στο να είμαι σε σχέση. Είχα μάθει να μοιράζομαι και να συγκατοικώ. Ήταν κάτι που μου βγήκε πολύ αβίαστα. Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, οπότε ήταν ακατόρθωτο, μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι θέλει να είμαστε μαζί. Δεν έχουμε πια επαφή μετά τον χωρισμό.

Δε λέω μεγάλες κουβέντες, όταν φεύγεις από μία σχέση φουρτουνιασμένη λες πολλά λόγια, οπότε δε θέλω να λέω πολλά. Δεν αποκλείω τίποτα, ξέρω ότι τώρα είναι πιο καλά τα συναισθήματά μου. Ο άνθρωπος της ζωής μου είναι μεγάλη κουβέντα, αν τον είχα βρει ίσως να ήμουν ακόμα μαζί του, έχω νιώσει όμως τον μεγάλο έρωτα», είπε σε άλλο σημείο για τον Στάθη Σχίζα και συνέχισε:

«Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ. Ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει και αισθάνθηκα ότι έδωσα πολύ ενέργεια στο πρώτο Survivor, αισθάνθηκα πως το έκανα εγώ. Το δεύτερο μου φάνηκε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Δεν ήθελα καν να συμμετέχω σε αυτό, ούτε ψυχολογικά ούτε πρακτικά. Πιστεύω αν δεν είχε πάει ο Στάθης στο All Star ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το ότι πήγε το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα. Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιούνται ξανά».

Το νέο σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είναι πολύ στιλάτο με ξύλινα πατώματα, ωραία διακοσμητικά, πίνακες με το πρόσωπό της, τζάκι και λευκούς καναπέδες.

Δεν θα έλειπε φυσικά μια κούνια από το μπαλκόνι καθώς η θέα είναι μοναδική και ο χώρος είναι για χαλάρωση και άραγμα.

Πηγή: gossiptv.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE