Αιχμές Πολάκη κατά του Βασίλη Κασσελάκη

Share on:

Συνεχίζεται, όπως όλα δείχνουν, ο υπόγειος πόλεμος μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του ξαδέλφου του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλη Κασσελάκη, με καταγωγή από τα Χανιά, ο οποίος είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 Υπενθυμίζεται ότι ο ξάδελφος Κασσελάκη απασχόλησε πριν τις γιορτές του Πάσχα την πολιτική σκηνή, όταν υποστήριξε ότι είναι καλοδεχούμενες οι ψήφοι των Σπαρτιατών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αδειάσματα από βουλευτές, ακόμα και από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, οι πιο υποψιασμένοι για τα όσα εξελίσσονται υπογείως στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως στα Χανιά, έβλεπαν μια εν εξελίξει σύγκρουση για την έδρα του νομού.

Κι αυτό γιατί κάποιοι βλέπουν τον ξάδελφο Κασσελάκη ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να εκθρονίσει από βουλευτή τον Παύλο Πολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις προκριματικές για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, ο Παύλος Πολάκης στήριξε τη Μαρία Καλουδιώτη κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη που στήριξε τον ξάδελφό του Βασίλη.

Ακόμα, μέσα στις γιορτές του Πάσχα, ο Παύλος Πολάκης, αφού συνόδευσε σε περιοδεία στη Χανιά την επίσης υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τσαμπάζη, δείχνοντας τη στήριξή του στο πρόσωπό της, σε ανάρτησή του άφησε αιχμές κατά των «επωνύμων υποψηφίων», για να διευκρινίσει λίγο αργότερα, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Facebook, ότι αναφέρεται σε τοπικούς παράγοντες.


Η ανάρτηση Πολάκη με τις αιχμές για τους επωνύμους

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«Σημερα το πρωι στην Κισσαμο και στις Βουκολιες…

Με τον κοσμο… και την αδολη αγαπη του….
Μονο με αυτους ,για αυτους και για παντα…
Γιατι με καποιους επωνυμους ειδα πως διαβαινουν το Ρουβικωνα και προσκυνουν….
Ο λαος θα αποφασισει !!».

Πηγή: parapolitika.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE