Άφωνο το ΟΑΚΑ με την Μιλίτσα | Απλά θεά η Σέρβα φίλη του Βιλντόσα (pics)

Share on:

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδέχτηκε και… διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα σε αγώνα της 17ης ημέρας της Euroleague και έκλεισε εν μέσω αποθέωσης από 18.000 οπαδούς της το 2023.

Την παράσταση έκλεψε η ομάδα του Αταμάν αλλά και ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος πήγε στο ΟΑΚΑ μετά από πρόσκληση του συμπατριώτη του, μια ημέρα μετά από την άφιξή του από την Τουρκία.

Από την Τουρκία όμως ταξίδεψε στην Ελλάδα και η Μιλίτσα Τάσιτς. Ποια είναι η κυρία; Μα η σύντροφος του Λούκας Βιλντόσα. Ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ την γνώρισε την περασμένη σεζόν όταν έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα και πως τα έφερε έτσι η μοίρα να κλείνει το 2023 με νίκη επί της ομάδας της Σερβίας και με την Μιλίτσα στην εξέδρα.

Μετά τον αγώνα κατέβηκε και στο παρκέ και φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού (με το νούμερο του Βιλντόσα) δήλωσε η Νο1 φαν του.

Η αλήθεια είναι ότι της πάνε τα πράσινα και μπορεί και να την δούμε να παίζει βόλεϊ στον ΠΑΟ για να είναι μαζί με το αμόρε της.

Η 25χρονη βολεϊμπολίστρια που από το καλοκαίρι βγάζει το ψωμί της στην Τουρκία έχει και αυτή παίξει στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Έπαιξε βόλεϊ και σπούδασε οικονομικά στις ΗΠΑ και αυτές τις ημέρες εκμεταλλεύτηκε την ολιγοήμερη άδεια από την ομάδα της και θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά μαζί με τον έρωτα της ζωής της.

Τόσο ο Λούκας όσο και η Μιλίτσα ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά στο Βελιγράδι και γρήγορα τα ΜΜΕ αποκάλυψαν την σχέση τους. Η πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της Σερβίας μαγνητίζει όπου και να πάει τα βλέμματα και το ίδιο έγινε και στο ΟΑΚΑ!

Το ζευγάρι που διανύει τον πρώτο χρόνο της σχέσης του είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Οι δύο τους λόγω αθλητικών υποχρεώσεων ζουν σε άλλες χώρες αλλά λατρεύουν την Αθήνα αλλά και τα ελληνικά νησιά.

Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξαν για τις διακοπές τους την Κρήτη και πέρασαν φανταστικά. Κατά γενική ομολογία ο Λούκας έβαλε το… τρίποντο της ζωής του.

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE