ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Άρης – ΠΑΟ | Διαιτητής elite, VARistas «κίνδυνος – θάνατος»

Share on:

Οι αστειότητες στην διαιτησία συνεχίζονται, ο Γερμανός Στίλερ σφυρίζει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με τον προκλητικό και… ξυλοδαρμένο Κροάτη Μπέμπεκ στο VAR, ενώ για το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας Άρης – Παναθηναϊκός έφεραν… Σκοπιανό ρέφερι

Το μεγάλο ντέρμπι των δικεφάλων ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1 κι έχει διττή σημασία. Αφ’ ενός ο νικητής αποκομίζει πλεονέκτημα βαθμολογικό, αφ’ ετέρου επιβάλλεται ψυχολογικά στους υπόλοιπους. Η ΑΕΚ μετά την ήττα της 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην «Λεωφόρο» υποχώρησε κατά έναν βαθμό του ΠΑΟΚ που προηγείται στην βαθμολογία με την βραχεία κεφαλή τους ενός βαθμού. Έχει την στατιστική με το μέρος της, καθότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά».

Η Ένωση έχασε σε ντέρμπι μετά από έξι μήνες την περασμένη αγωνιστική. Το ντέρμπι θα σφυρίξει ο Γερμανός διαιτητής Τόμπιας Στίλερ, UEFA elite. Μόλις την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος δήλωνε ότι οι elite διαιτητές δεν έρχονται στην Ελλάδα γιατί φοβούνται. Ο Στίλερ φαίνεται πως δεν φοβάται. Η αλήθεια είναι ωπε για να έρθουν elite διαιτητές, πρέπει να προσκληθούν κιόλας…

Στο VAR θα είναι ο Κροάτης «κίνδυνος – θάνατος» Μπέμπεκ, που τα θαλάσσωσε όσες φορές κι αν ήρθε στην Ελλάδα, του αφαιρέθηκε ο τίτλο elite από την UEFA, οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε ανήρτησαν πανό «UEFA MAFIA»
επειδή τους έσφαξε στην Μπράγκα και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους οπαδούς της Χάιντουκ σε ντίσκο στο Σπλιτ. Ό,τι πρέπει για την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Μπέμπεκ. Ο Παναθηναϊκός του είχε επιτεθεί με σφοδρότητα τον περασμένη Ιανουάριο, όταν ως VARistas στο ματς με την ΑΕΚ δεν είχε ενημερώσει τον διαιτητή Αλ Χακίμι πως υπάρχει περίπτωση πέναλτι του Πινέδα στο Βέρμπιτς.

Ωστόσο, οι «αθεόφοβοι» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) με επικεφαλής τον Σουηδό αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ και αναπληρωτή τον Σταύρο Μάνταλο, όρισαν διαιτητή από τα… Σκόπια για το άλλο σημαντικό ματς της ημέρας, Άρης – Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόκειται για τον Αλεκσάντερ Στάβρεφ, διαιτητή χωρίς περγαμηνές. Για τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε elite  φαίνεται, γιατί όλοι οι υπόλοιποι πλην του Στίλερ, φοβούνται να έρθουν. Η δε, ΚΕΔ είχε αποδεχτεί το αίτημα του Άρη να σφυρίζουν μόνο Έλληνες διαιτητές στα εντός έδρας παιχνίδια. Προκειμένου να μην φωνάζει ο Αλαφούζος, έφεραν ξένο διαιτητή. Από τα Σκόπια… στο τρίτο ματς της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Λαμία με την τοπική ομάδα με Έλληνα διαιτητή τον Τσακαλίδη από την Χαλκιδική.

Κυριακή: Λαμία – Ολυμπιακός (17:00 Cosmote TV), Άρης – Παναθηναϊκός (19:30 nova), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30 Cosmote TV)

Βαθμολογία

πλέι οφ

(29 αγ.)

ΠΑΟΚ        66     72-25

ΑΕΚ   65     66-27

Παναθηναϊκός    62     69-26

Ολυμπιακός        60     62-28

Άρης 48     43-33

Λαμία        34     37-54

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE