25η Μαρτίου | Με δύο πρόσωπα ο καιρός – Πού θα βρέχει – Η πρόβλεψη για την Αττική

Share on:

Δύο πρόσωπα θα έχει ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, με την αστάθεια να κυριαρχεί. Σε κάποιες περιοχές θα έχει νεφώσεις και βροχές και σε άλλες αρκετή ηλιοφάνεια.

Ο καιρός την 25η Μαρτίου

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή εκτός από τα βόρεια που θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ο καιρός την Τρίτη 26-03-2024

Στα δυτικά νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE