Ωρωπός| Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο 17χρονου διανομέα από διερχόμενο όχημα

Share on:

Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με 17χρονο ντελιβερά στον Ωρωπό, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα κατέληξε, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης που επέφερε θάνατο και της εγκατάλειψης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα προσήλθε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και αδελφός του κατηγορούμενου, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι ήταν εκείνος ο οδηγός.

Μετά τον θάνατο του 17χρονου εμφανίστηκε και ο πραγματικός οδηγός. Φέρεται δε να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν από το δικαστικό ρεπορτάζ. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του οχήματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή κατάθεση, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς να κατέχει δίπλωμα οδήγησης.

«Καλό ταξίδι Βασιλάκη»

Ο άτυχος νεαρός ήταν κάτοικος Ωρωπού και μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Η ποδοσφαιρική ομάδα «ΠΑΣ Ωρωπός» στην οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν ο άτυχος 17χρονος, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση.

«Από αυτή τη φωτογραφία κάποιος, πλέον, λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι, αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας που αναρτήθηκε στα social media.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE