Φρίκη στην Πάτρα| Γυναίκα κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της μετά από χορήγηση ναρκωτικών

Share on:

Σοκαριστική είναι μία ακόμη καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς μία 39χρονη γυναίκα βιάστηκε ομαδικά, αφότου μάλιστα της χορήγησαν ναρκωτικά, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια.

Η 39χρονη εμφανίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, όπου ενημέρωσε τους γιατρούς για τον βιασμό της και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 39χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν εν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Όπως αναφέρει το tempo24.news οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη συναίνεσή της γυναίκας. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται ήδη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο βιασμός, δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE