Υπόθεση Πισπιρίγκου| Αδύναμη η δικογραφία σε βάρος της- Τι απαντάει ο γιατρός για την μήνυση

Share on:

Προετοιμασμένη φαίνεται να ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον της, για τους θανάτους των παιδιών της, Μαλένας και της Ιριδας.

Ο δικηγόρος της Οθωνας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως «το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Μάλιστα, τόνισε πως «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της». Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Οπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Απάντηση στη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη την γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δ. Καράμπελα, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή πάντα την νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του. Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Εχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…».

«Έκανα το καθήκον μου»

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα» ήταν η απάντηση του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη στη μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος του η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών δήλωσε:

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Η μήνυση κατατέθηκε στην Πάτρα και όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως αφορά τις δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη, που ανέφερε ότι η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας κατέθεσε η οικογένεια Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου| Ποινική δίωξη και για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου| “Ο Δασκαλάκης ξέρει τα πάντα επειδή ήταν μπροστά”

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE