Τέμπη| Προθεσμία 5 ημερών για να απολογηθεί στον έναν από τους δύο σταθμάρχες

Share on:

Στο γραφείο του εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, πέρασε ο ένας από τους δύο σταθμάρχες της Λάρισας που είχαν βάρδια το απόγευμα της μοιραίας ημέρας. Ο συγκεκριμένος, που εργάζεται με σύμβαση αορίστου χρόνου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία πέντε ημερών και έτσι αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Μέσα στις επόμενες ώρες και μέχρι το μεσημέρι, το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή θα περάσουν ακόμη, ο έτερος σταθμάρχης της απογευματινής βάρδιας, αλλά και ο προϊστάμενός τους, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που ήταν επιφορτισμένος και με το πρόγραμμα εργασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δύο αναμένεται να ζητήσουν επίσης προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το MEGA, ο επόπτης, θα ισχυριστεί πως σε συγκέντρωση προσωπικού που συγκάλεσε στις 25 Ιανουαρίου 2023 με τους 14 νέους σταθμάρχες και τους 13 παλαιούς, προκειμένου να μοιράσει αρμοδιότητες και να διευκρινίσει διαδικαστικά ζητήματα, κανείς από τους συναδέλφους του δεν είπε το παραμικρό για τον σταθμάρχη της Λάρισας, παρότι εκ των υστέρων βγήκαν αρκετοί υποστηρίζοντας ότι είχαν επισημάνει την ανεπάρκειά του.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο 59χρονος επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε πόστο του ανατεθεί. Σημειώνεται ότι οι 14 νέοι σταθμάρχες θα αναλάμβαναν βραδινές βάρδιες στον σταθμό εκ περιτροπής.

ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE