ΣΥΡΙΖΑ| Καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα

Share on:

Μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (15.09.2022) στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα, έγραψαν συνθήματα σε βάρος του και πέταξαν τρικάκια. Ανακοίνωση καταδίκης, εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η οποιαδήποτε μορφή επίθεσης ή απειλής ενάντια σε πολιτικά πρόσωπα είναι καταδικαστέα. Προφανώς καταδικαστέα είναι και η επίθεση στο σπίτι του κ. Πέτσα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του.

Αφού έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, με αφορμή την ατυχή δήλωση Πέτσα πως «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει», για την οποία ζήτησε συγγνώμη, τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν.

Έγιναν τρεις προσαγωγές αλλά τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα.

Γιάννης Οικονόμου για επίθεση

Δήλωση για την επίθεση από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Και κατέληξε: «Τέτοιου τύπου φασιστική επιθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE