Συνταξιούχος Μυκονιάτης| Ξεπουλάει την περιουσία του για ναρκωτικά

Share on:

Κάνναβη, μεθανόλη και ηρωίνη βρέθηκαν στα πράγματα γνωστού Μυκονιάτη, καθώς επέστρεφε στο νησί.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου της Μυκόνου την ώρα που κατέβαινε από το πλοίο και οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, είναι κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας σε περιοχές – φιλέτα του κοσμοπολίτικου νησιού, την οποία τελευταία εκποιεί, προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος του για τις απαγορευμένες ουσίες. ,

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε την ώρα που επέστρεφε με το πλοίο World Champion Jet σημαίας Κύπρου από το λιμάνι του Πειραιά. Τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου που είχαν την πληροφορία ότι ο γνωστός Μυκονιάτης θα επέστρεφε «φορτωμένος» μόλις τον είδαν να αποβιβάζεται τον μπλόκαραν και του έκαναν έλεγχο.

Στα πράγματα του βρέθηκαν σακουλάκια με ποσότητα σκόνης χρώματος καφέ (πιθανότατα ηρωίνη) βάρους 3 γραμμαρίων, στο εσώρουχο του έκρυβε έξι διάφανες συσκευασίες με ουσία σε μορφή βράχου (πιθανότατα ηρωίνη) συνολικού βάρους 30,43 γραμμαρίων.
Ταυτόχρονα, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευασίες με περίπου 180 γραμμάρια κάνναβη, μεθαδόνη σε υγρή μορφή ενώ υπήρχε και μια ζυγαριά ακριβείας.

Με πληροφορίες από το prwtothema.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE