«Σείστηκε» χθες το βράδυ η Νέα Σμύρνη| Πάνω από 20.000 άνθρωποι κάναν την νύχτα μέρα

Share on:

Τουλάχιστον εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την χθεσινή συναυλία του ράπερ Λεξ στη Νέα Σμύρνη, όπου χιλιάδες κόσμου πήγαν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη γεμίζοντας κυριολεκτικά το γήπεδο του Πανιώνιου.

Σύμφωνα με τις όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο 37χρονος καλλιτέχνης κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20.000 θεατές, με το live του να θεωρείται το μεγαλύτερο στην ιστορία του ελληνικού hip hop.

Σήμερα, τα social media έχουν κατακλειστεί από τις εντυπωσιακές εικόνες που αποτυπώνουν το ξεσκηκωμένο πλήθος της  χθεσινοβραδινής συναυλίας.

Σημειώνεται πως ενώ αρχικά η συναυλία ήταν να γίνει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, ωστόσο η μεγαλειώδης ανταπόκριση του κόσμου οδήγησε τους συντελεστές να αλλάξουν χώρο ώστε να χωρέσει τους χιλιάδες που θέλησαν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Έτσι, άλλαξε η ημερομηνία της συναυλίας και επιλέχθηκε το γήπεδο του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη για να γίνει, προκειμένου να φιλοξενηθούν πολλοί περισσότεροι θεατές. Όπως και έγινε, με το sold out να ανακοινώνεται το μεσημέρι της Κυριακής…

Παρόλο που η συναυλία δεν προωθήθηκε διαφημιστικά όσο οι περισσότερες που γίνονται στην Αθήνα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές λήψεις.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE