Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Share on:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, όχι μόνο στο να σχεδιάσετε το επαγγελματικό σας μέλλον, αλλά και στο να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας. Μια επαγγελματική πρόταση επιστρέφει στη ζωή ορισμένων από εσάς αλλά με διαφορετική ατζέντα. Κάποιοι θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο πνευματικά ή θέματα φιλανθρωπίας με την όψη αυτή, βγάζοντας στην επιφάνεια την καλύτερή σας πλευρά. Ορισμένοι θα προχωρήσετε με τη βοήθεια φίλων σας στη πραγματοποίηση ενός σχεδίου. Φιλικά περιβάλλοντα ευνοούν αισθηματικές γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή χορηγό, θα βελτιώσετε με κάποιον τρόπο την οικονομική σας πραγματικότητα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές εκρεμμότητές σας. Μια νέα επαγγελματική πρόταση είναι πολύ πιθανή. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές γεμάτες ερωτική ένταση αλλά και ρομαντισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να πλησιάσετε περισσότερο συναισθηματικά το ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές γεμάτες αγάπη και στοργή. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο, είτε με τη μορφή μιας συγκατοίκησης, είτε ακόμα και με την μορφή ενός γάμου.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της καθημερινότητάς σας με την όψη αυτή ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα επαγγελματικό σας θέμα. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε ποικιλοτρόπως με τον προσωπικό σας καλλωπισμό. Η αισθηματική σας ζωή θα σας εκπλήξει με στιγμές ερωτικού πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα θελήσετε να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες με οποιονδήποτε τρόπο. Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές μαζί του καθώς θα βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να κάνουν το χώρο που ζείτε ή που εργάζεστε πιο όμορφο. Μια διακοσμητική ανανέωση είναι μέσα σε αυτά. Αρμονικές, επίσης, θα είναι και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ορισμένοι από εσάς  θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο, με την όψη αυτή, είτε θα εκφράσετε εσείς τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο της καρδιάς σας, είτε θα βιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από μια ερωτική εξομολόγηση. Επαγγελματικά, θα βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να προωθήσετε τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένειά σας θα είναι ο βασικός τομέας που θα ρίξετε την προσοχή σας με την όψη αυτή. Θα βοηθήσετε τους οικείους, σας ακόμα και οικονομικά ή θα ασχοληθείτε με μια ανανέωση ή ανακαίνιση της οικίας σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματικής φύσης γνωριμία σε οικείο περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει τη γοητεία και τον ερωτικό μαγνητισμό σας. Επιπλέον, ο λόγος σας θα είναι πιο γλυκός και θα είστε γεμάτοι κατανόηση στα όποια προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Επαγγελματικά, θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας. Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι άριστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ιδέες που θα έχετε σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας σας θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με την όψη αυτή ενώ θα σας γίνει και κάποια επαγγελματική πρόταση κάτω από το τραπέζι. Ορισμένους θα σας παρασύρει η γοητεία ενός έρωτα που όμως θα πρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν, να μείνει κρυφός.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και, γιατί όχι, να κάνετε νέες γνωριμίες όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι. Επαγγελματικά, θα αναζητήσετε τρόπους να προωθήσετε κάποιες έξυπνες ιδέες σας. Ορισμένοι θα κάνετε μια γνωριμία σε κάποιο φιλικό περιβάλλον.

Πηγή: MyAstro.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE