Προμηθέας και ΑΕΚ δοκιμάζονται στην Ιταλία σε EuroCup και BCL

Share on:

Ο Προμηθέας ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο EuroCup από το Τρέντο, ενώ η ΑΕΚ δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το Basketball Champions League, απέναντι στη Ρέτζο Εμίλια.

Ο Προμηθέας ξεκινά το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι στο EuroCup. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά άλλαξε ριζικά το αγωνιστικό δέρμα της, με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει την πρόκριση στην post season της διοργάνωσης.

Η Τρέντο αποτελεί το πρώτο εμπόδιο του Προμηθέα, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα και έχει καλή ψυχολογία, μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου στη Basket League.

Μισή ώρα αργότερα, μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά, η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ρέτζο Εμίλια. Για δεύτερη σερί αγωνιστική στο Basketball Champions League, η Ένωση δοκιμάζεται σε μια απαιτητική έδρα, δεδομένου πως ο ιταλικός σύλλογος έχει ενισχυθεί σημαντικά, έχοντας βλέψεις για καλή πορεία στη διοργάνωση. Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα, πριν από μια βδομάδα, η ΑΕΚ λύγισε στο φινάλε και ηττήθηκε από την Καρσίγιακα στην Σμύρνη.

Πηγή : sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE