Προμηθέας | Δυνατό τεστ την Τρίτη (20/9) με τη Μακάμπι

Share on:

Ο Προμηθέας θα αναμετρηθεί το απόγευμα της Τρίτης (20/9, 17:00) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Προμηθέα εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν και οι Πατρινοί δίνουν την Τρίτη (20/9, 17:00) ακόμα ένα πολύ δυνατό τεστ, υποδεχόμενοι την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Δ. Τόφαλος».

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά στο τελευταίο φιλικό με τον Ολυμπιακό έδειξε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και θέλει σήμερα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Στο δρόμο της θα βρει μια ακόμα ομάδα Ευρωλίγκας, που διαθέτει μάλιστα ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων που τίθενται αντιμέτωπες, είτε σε επίσημο, είτε σε φιλικό παιχνίδι.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωση η ομάδα της Πάτρας για την Μακάμπι:

«H «ομάδα του λαού», όπως είναι το προσωνύμιο της Maccabi Tel Aviv, είναι με μεγάλη διαφορά ο πιο επιτυχημένος σύλλογος του Ισραήλ. Πρόκειται για έναν πολυαθλητικό οργανισμό, στον οποίο όμως πρωταγωνιστεί η μπασκετική ομάδα που έχει χτίσει μια πραγματική αυτοκρατορία εντός των τειχών, με 55 εγχώρια πρωταθλήματα, 45 κύπελλα, 9 λιγκ καπ, ενώ εξίσου καλά πηγαίνει και εκτός Ισραήλ, καθώς έχει κατακτήσει 6 Ευρωλίγκες και 1 διηπειρωτικό κύπελλο. Φέτος, με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη Όντεντ Κάτας, έχει ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι μεταγραφές των Χόλινς, Μπάλντουιν, Χίλιαρντ και Λορένζο Μπράουν ήταν αυτές που έκαναν τον μεγαλύτερο “θόρυβο”, ενώ από την άλλη αποχαιρέτησαν οι Ζίζιτς και Ουίλμπεκιν».

Πηγή : Onsports.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE