Προεκλογική “μάχη” Τσίπρα- Μητσοτάκη σήμερα στην Βουλή

Share on:

Μια ημέρα πριν συμπληρωθούν τα τρία χρόνια από την εκλογική αναμέτρηση του 2019 που έφερε στην κυβέρνηση τη ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας θα έχουν και την τελευταία τους – όπως όλα δείχνουν – μονομαχία για την τρέχουσα πολιτική περίοδο.

Όπως μάλιστα, έλεγαν βουλευτές και των δύο κομμάτων πως με τη συζήτηση επί της ουσίας θα ανοίξει ο προεκλογικός αγώνας, είτε οι κάλπες στηθούν το φθινόπωρο, είτε την άνοιξη. Η χώρα άλλωστε, διανύει μια άτυπη προεκλογική περίοδο και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα οδηγήσουν τους πολίτες στα παραβάν.

Η αντιπαράθεση αναμένεται να είναι σφοδρή και εφ’ όλης της ύλης και εκτός από τα θέματα κοινωνικής πολιτικής που αποτελούν και το αντικείμενο της συζήτησης θα επεκταθεί και σε όλα τα ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, τα γεγονότα του 2015 και την υπόθεση της Novartis.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει αναλυτικά όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που ελήφθησαν για τη στήριξη των πολιτών, ενώ θα υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για όσο χρειαστεί.

Η συζήτηση στη Βουλή ωστόσο, αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται αναφερθεί και πάλι στο θέμα των πρόωρων εκλογών ενώ θα υποστηρίξει ότι η μεσαία τάξη και όχι μόνο «γονατίζει» από την ακρίβεια.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE