Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας του Π.Α.Ο. Φοινικαίων

Share on:

Ο Π.Α.Ο. Φοινικαίων πραγματοποίησε τον αγιασμό του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο γήπεδο Ηφαίστου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ της ενορίας Εσταυρωμένου Περιστερίου.

Στην τελετή εκτός των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού team και της Διοίκησης της ομάδας παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Γιώργος Τζομάκας,ο πρόεδρος του κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό τομέα κ. Μπάμπης Καραθάνος,ο επιχειρηματίας και χορηγός της ομάδας κ.Αθανάσιος Δαλιάνης, ο πρόεδρος της αδελφότητας Τσιαουσού κ. Ζήσης Αναγνώστης και ο Γιατρός και υποστηρικτής του Ομίλου κ.Μιχάλης Παππάς.

Ο πάτερ ευχήθηκε καλούς αγώνες με υγεία και νίκες στην ομάδα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος του Π.Α.Ο.Φ. κ.Μαρία Γιώτη, η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της μία νικηφόρα χρονιά με υγεία επισημαίνοντας το πνεύμα της ομαδικότητας.

Αναλυτικά ανέφερε: «Να σας ευχηθώ πρωτίστως να έχετε υγεία και έπειτα επιτυχίες και νίκες.Αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει από διάφορα στάδια όπως χαρές, εντάσεις, γέλια, διαφωνίες και αυτό που επικράτησε ήταν η κοινή αγάπη για την ομάδα».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο γενικός Αρχηγός και προπονητής κ.Αλέξανδρος Πάντος, ο οποίος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και καλωσόρισε τους νέους παικτες.

Την τοποθέτηση του έκανε και ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Φ. κ. Αλέξης Τσάβος όπου ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.

Απών από τον αγιασμό ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: Μάριος Γκόγκα, Δημήτρης Γιώτης, Αντώνης Παππάς, Νικόλας Παππάς για προσωπικούς λόγους και τους περιμένουμε στους επόμενους μας αγώνες.

Δείτε το βίντεο απο την εκδήλωση εδώ : https://www.facebook.com/100074336774451/videos/1543657952762239

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση :

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE