Πλεύρης για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς| Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η απόφαση του ΣτΕ

Share on:

“Σεβαστή” αλλά αυτόχρονα «επικίνδυνη» για τη δημόσια υγεία, χαρακτήρισε την απόφαση του ΣτΕ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης να επιστρέψει στην εργασία του το προσωπικό των νοσοκομείων που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο κος Πλεύρης μεταξύ άλλων επανέλαβε ότι το υπουργείο θα σεβαστεί την απόφαση και 2.190 άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα γυρίσουν στην εργασία τους από 1 Ιανουαρίου.

Το μέτρο του υπουργείου δε θα παραταθεί είπε ο κ. Πλέυρης, προσθέτοντας ωστόσο ότι η απόφαση αποτελεί «ήττα για τη δημόσια υγεία».

Οπως είπε χαρακτηριστικά για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, «ποιος εμπιστεύεται γιατρούς που πιστεύουν ότι το εμβόλιο αλλοιώνει DNA;».

«Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι»

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε θέματα εμπιστοσύνης για γιατρούς που δεν έχουν εμβολιαστεί. «Ανθρωπος ο οποίος πιστεύει πως αν κάνει το εμβόλιο έχει το χάραγμα του αντιχρίστου ή του αλλοιώνεται το DNA, τον εμπιστεύεστε να είναι ο γιατρός σας; Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι» είπε. Ενώ απαντώντας σχετικά είπε πως ανεμβολιάστοι είναι ουσιαστικά οι ακραίοι. «Τολμώ να πω πως αυτοί που φοβόντουσαν, είδε στην πορεία πως τα εμβόλια έχουν γίνει σε μεγάλο πληθυσμό» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για ανεμβολίαστους γιατρούς που επικαλούνται την επιστήμη, απάντησε φέρνοντας ένα άλλο παράδειγμα, λέγοντας: «Ενας γιατρός που θεωρεί πως οι χημειοθεραπείες δεν αντιμετωπίζουν τον καρκίνο και το τεκμηριώνει επιστημονικά. Θεωρείται πως μπορεί να είναι οικολόγος στο ΕΣΥ; Τους ανθρώπους αυτούς τους θεωρώ επικίνδυνους».

Με πληροφορίες από το skai


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE