Πατέρας Έλον Μασκ| Προτείνει χάπια αδυνατίσματος στον δισεκατομμυριούχο μετά τις φωτογραφίες στη Μύκονο

Share on:

O πατέρας του Έλον Μασκ, Έρολ, παραχώρησε τη Δευτέρα μια συνέντευξη 20 λεπτών στον ραδιοφωνικό σταθμό KIIS FM, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν είναι περήφανος για τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, αλλά αντίθετα έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό του, Κίμπαλ.

Ο πατέρας του Έλον Μασκ δεν δίστασε να υποβαθμίσει την επιτυχία του γιου του και επέκρινε την εξωτερική του εμφάνιση, ισχυριζόμενος ότι πρότεινε στον 50χρονο γιο του να πάρει χάπια αδυνατίσματος, όταν είδε τις φωτογραφίες του από την Ελλάδα, όπου ο Έλον Μασκ απαθανατίστηκε πάνω σε ένα σκάφος χωρίς πουκάμισο.

«Ο γιος σου είναι ιδιοφυΐα. Έχει βγάλει τόσα λεφτά και έχει δημιουργήσει τόσα πράγματα, δεν μπορείς να μην του τα αναγνωρίσεις. Είσαι περήφανος;»

ρώτησε η παρουσιάστρια τον Νοτιοαφρικανό. «Όχι. Ξέρετε, είμαστε μια οικογένεια που κάνουμε πολλά πράγματα εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι σαν να ξεκινήσαμε ξαφνικά να κάνουμε κάτι», απάντησε ο Έρολ.

Το οικογενειακό παρασκήνιο

Ο Έλον είναι ο μεγαλύτερος γιος του Έρολ με την πρώτη του σύζυγο, Μέι Μασκ. Το ζευγάρι απέκτησε άλλα δύο παιδιά, την κόρη τους Τόσκα και τον γιο τους Κίμπαλ, τον οποίο ο μπαμπάς περιέγραψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ως τον λόγο για «την υπερηφάνεια και τη χαρά του».

Ο 49χρονος Κίμπαλ Μασκ είναι σεφ με δικό τους εστιατόριο στις ΗΠΑ. Η καθαρή περιουσία του υπολογίζεται σε περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με τα 271,2 δισεκατομμύρια δολάρια του Έλον, που τον καθιστούν τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Ο Έρολ έχει άλλα πέντε παιδιά από άλλες συντρόφους του, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρότερων γιων του και μιας κόρης, την οποία απέκτησε τα τελευταία χρόνια με την 34χρονη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout.

Όταν ρωτήθηκε για αυτή την περίεργη σχέση, ο «γυναικάς» -όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος- Έρολ επέμεινε ότι είναι «εντελώς φυσιολογική», παρά το χάσμα ηλικίας 42 ετών και το γεγονός ότι η Bezuidenhout ήταν θετό παιδί του.

Ο Έρολ είπε, ακόμη, ότι ο γιος του Έλον αισθάνεται σαν να βρίσκεται συνεχώς πέντε χρόνια πίσω από το χρονοδιάγραμμα στην καριέρα του, με τον πατέρα τους να συμφωνεί με αυτή την εκτίμηση.

«Είναι απογοητευμένος με την πρόοδο και είναι κατανοητό. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά έτσι τείνουμε να σκεφτόμαστε ως οικογένεια. Τώρα είναι 50 και εξακολουθώ να τον σκέφτομαι ως μικρό αγόρι. Αλλά είναι 50, εννοώ ότι είναι μεγάλος άνθρωπος».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE