ΠΑΟΚ – Βόλος  3-0 | Σε καλό δρόμο ο δικέφαλος, έχασαν τον δρόμο οι Βολιώτες

Share on:

Εύκολο βράδυ είχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Βόλο. Eπικράτησε με σκορ 3-0 για την 13η αγωνιστική,

Mε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Ολιβέιρα και τον Αουγκούστο και υπέροχο γκολ του Ζίβκοβιτς (είχε και δοκάρι) και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πλέον η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μετά και την ισοπαλία μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

H πίεση του ΠΑΟΚ απέφερε καρπούς με τον Ολιβέιρα να ανατρέπεται από τον Κότνικ και να κερδίζει πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο Πορτογάλος για το 1-0 στο 28ο λεπτό.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο ΠΑΟΚ πήρε ηχηρό προβάδισμα με ένα απίθανο γκολ του Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 χωρίς να κοιτά την εστία με εξαιρετικό γυριστό σουτ. Το ματς ισορρόπησε και στο 43’ ο Βόλος έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος κέρδισε πέναλτι. Ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Κουλιεράκης προέταξε το χέρι του και μετά από έλεγχο VAR ο κύριος Γκάμαρης υπέδειξε πέναλτι. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε, όμως έστειλε την μπάλα άουτ μετά από μια κακή εκτέλεση. Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε τίποτα και ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στο  60 ο Κωνσταντέλιας με μια από τις γνωστές επελάσεις του από την αριστερή πτέρυγα, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ματίγια. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον κύριο Γκάμαρη, με τον τελευταίο να εξετάζει τη φάση στο VAR και να υποδεικνύει εν τέλει την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάγκλας Αουγκούστο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του στο 62′.

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι- Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες- Αουγκούστο (84′ Ντάντας), Φιλίπε Σοάρες (73′ Σβαμπ) , Ελ Καντουρί (73′ Μπίσεσβαρ)- Κωνσταντέλιας (84′ Κουαλιάτα), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73′ Μπ. Τόμας)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87′ Λυμπεράκης) – Μπαριέντος(66′ Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς – Φερνάντες (66′ Nοκέρ), Οζέγκοβιτς(66′ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78′ Φερνάντεθ).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE