Πέτρος Φιλιππίδης| Το εξιτήριο και η επιστροφή στο σπίτι του

Share on:

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει στο σπίτι του έχοντας λάβει διπλό εξιτήριο.

Μετά από την νοσηλεία του στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας ο ηθοποιός έχοντας λάβει και την αποφυλάκισή του, γύρισε στο σπίτι του, όπου τον υποδέχτηκαν η σύζυγός και λοιποί συγγενείς.

Έντονα επηρεασμένος φαίνεται από την νοσηλεία του φορώντας την μάσκα και με ένα αμήχανο ύφος προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ήδη αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, όντας κατηγορούμενος για βιασμούς, ενώ ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τα τελευταία 24ωρα ο πελάτης του βρέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο λόγω της περιπέτειας της υγείας του.

Έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, και αφού τα αποτελέσματά τους έδειξαν πως δεν υπάρχουν επιπλοκές στην υγεία του, οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι ο ηθοποιός μπορεί να γυρίσει στο σπίτι του και φυσικά αυτό έγινε χωρίς αστυνομικούς να τον φρουρούν μετά την αποφυλάκισή του.

“Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα, μέχρι σήμερα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν, καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο”, δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE