Ο Ρομπέρτο Κάρλος διάλεξε το καλύτερο γκολ της καριέρας του

Share on:

Ο Ρομπέρτο Κάρλος παραχώρησε συνέντευξη στην οποία του ζητήθηκε να επιλέξει το καλύτερο γκολ που έχει σημειώσει ποτέ και δεν είναι το εντυπωσιακό φάουλ απέναντι στη Γαλλία.

Μία απολαυστική συνέντευξη στο “Goal” παραχώρησε ο Ρομπέρτο Κάρλος μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δύο φίλοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις αγωνιστικές και μη.

Για παράδειγμα το ποιος ήταν ο πιο καλοντυμένος και ο πιο κακοντυμένος συμπαίκτης που είχαν, ποιο ήταν το καλύτερο γκολ τους και άλλα τέτοια.

Ο θρυλικός μπακ όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο γκολ της καριέρας του δεν ανέφερε αυτό απέναντι στη Γαλλία και εξήγησε το λόγο που το έκανε: “Πιστεύετε ότι θα πω αυτό απέναντι στη Γαλλία, αλλά δεν θα το κάνω. Θα πω το γκολ που έβαλα απέναντι στην Τενερίφη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μπάλα θα πήγαινε άουτ, όμως κατάφερε να σκοράρω. Σίγουρα το γκολ απέναντι στη Γαλλία καθόρισε την καριέρα μου”.

Θυμηθείτε το γκολ που διάλεξε ο Ρομπέρτο Κάρλος

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η μόνη απολαυστική ατάκα που ειπώθηκε στη συνέντευξη των δύο θρύλων της Σελεσάο. Ο Ρομπέρτο Κάρλος σε ερώτηση για τον καλύτερο αντίπαλο που είχε ανέφερε τον Λουίς Φίγκο.

“Ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ποτέ ήταν ο Φίγκο. Ήταν προκλητικός, έκανε πολλές ντρίμπλες, με προσέβαλε. Αστειεύομαι. Υπέφερα κάθε φορά που έπαιζα απέναντί του. Οπότε όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον έφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήμουν πραγματικά ευγνώμον” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επεσήμανε: “Για μένα ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Νομίζω πως ένα από τα πράγματα που μετανιώνω είναι ότι δεν κατάφερα να τον σταματήσω το 2006”.

Στον Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε και ο Ρομπέρτο Κάρλος αλλά για άλλο λόγο. Όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο γκολ που έχει δει ποτέ να μπαίνει σε αγώνα είπε εκείνο του Ζιζού στον τελικό του Champions League, αλλά με τη δική του οπτική.

“Θυμάμαι ήταν ένα ματς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λεβερκούζεν σε τελικό Champions League. Ο Σολάρι έδωσε την μπάλα στον Ρομπέρτο Κάρλος. Εκείνος έκανε τέλεια σέντρα στον Ζιζού ο οποίος σκόραρε με ένα επικό βολέ.

Για μένα αυτό είναι το καλύτερο γκολ που έχω δει ποτέ. Ο κόσμος θυμάται πάντα το γκολ και όχι την πάσα. Η πάσα ήταν εκπληκτική” είπε ο Ρομπέρτο Κάρλος προκαλώντας το γέλιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Πηγή : sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE