Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου

Share on:

9 ως 10/7/2022.

Σε αυτό το διήμερο θα έχουμε την ανάγκη να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και να αισθανθούμε άνεση και ασφάλεια στον προσωπικό μας χώρο. Μπορεί τα νέα ξεκινήματα να μην ευνοούνται και τόσο, όμως όσοι έχουν ήδη μια σχέση θα μπορέσουν να την σταθεροποιήσουν και να νοιώσουν ασφάλεια μέσα σε αυτή. Παράλληλα, η Κυριακή, έρχεται να ενισχύσει τη διαίσθηση και την ευαισθησία μας και μας βοηθά να προσαρμοστούμε σε κάθε κατάσταση που προκύπτει, ενώ ενισχύει και την επικοινωνία.

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, Κριαράκι μου, θέλει να σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από την ένταση που σου προκάλεσε η εβδομάδα που πέρασε, εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α δεν περιορίζεσαι με τίποτα! Άλλωστε, το Σαββάτο σε ξεσηκώνει, σε βγάζει στο… κυνήγι των νέων κατακτήσεων! Και όχι άδικα, αφού με την επικοινωνιακή διάθεση που σε διακρίνει, την κοινωνικότητα και την ακτινοβολία σου, μπορείς να πετύχεις το στόχο σου!

Ταύρος

Ο ούτως ή άλλως έντονος αισθησιασμός σου αυτό το σαββατοκύριακο χτυπάει κόκκινο, Ταύρε μου! Έτσι, αν ανήκεις στους τυχερούς του ζωδίου που έχουν σχέση, αυτό το διήμερο δε θα θέλεις να βγεις από το σπίτι ούτε για να πας στο σούπερ-μάρκετ, αφού θα απολαμβάνεις με το ταίρι σου μοναδικές, αισθησιακές, τρυφερές, ρομαντικές, παθιασμένες στιγμές, με τα ανάλογα διαλείμματα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Σταθεροποιείς τη σχέση σου, έρχεσαι πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου, ενώ οι αμοιβαίες εξομολογήσεις και οι υποσχέσεις αιώνιας αγάπης δίνουν και παίρνουν μεταξύ σας.

Δίδυμος

Ήσουν που ήσουν… διχασμένος, αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο, και τώρα σε περιμένει μια μεγάλη εσωτερική σύγκρουση! Οι επιθυμίες σου από τη μια και οι υποχρεώσεις σου από την άλλη, προβλέπεται να σου δημιουργούν μεγάλη ένταση και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Παράλληλα, εσύ που είσαι δεσμευμένος/η ίσως να νοιώσεις μια μικρή απογοήτευση από το ταίρι σου, που δεν συμμερίζεται το άγχος που μπορεί να έχεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας!

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν, ευαίσθητο Καρκινάκι μου. Έτσι, θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και είναι σίγουρο πως μαζί θα περάσετε υπέροχα, τρυφερά κι αισθησιακά! Αν μάλιστα αποφασίσετε να οργανώσετε και μια μικρή απόδραση σε μια κοντινή παραλία, η ευτυχία και η πληρότητα που θα νοιώσεις, θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη.

Λέων

Αγαπημένο Λιονταράκι μου, αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου! Βεβαίως, το Σάββατο σε περιορίζει και να σου βάλει κάποια “πρέπει”, ενώ θα νοιώθεις και μια κούραση από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε, όμως δεν σε φοβάμαι! Σίγουρα θα αντισταθείς στη φωνή που θα σου λέει “κάτσε και καμιά μέρα σπίτι”, και θα… ξεχυθείς στις παραλίες και στα καλοκαιρινά μπαράκια!

Παρθένος

Εσύ, αγαπημένε μου Παρθένε, μια προσοχή πρέπει να την επιδείξεις αυτό το σαββατοκύριακο! Βεβαίως οι όψεις του σαββατοκύριακου ενισχύουν το συναίσθημά σου και μπορείς να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου, είτε μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, είτε οργανώσετε μια μικρή απόδραση στη θάλασσα για να χαλαρώσετε. Από την άλλη όμως, η Κυριακή μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση…

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, Ζυγέ μου, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα! Φέρνει τις προσωπικές σου σχέσεις σε πρώτο πλάνο, ενώ έχει ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Τώρα, γίνεσαι ακόμα πιο εκφραστικός, μπορείς να ανοιχτείς στο ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να του μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν. Έτσι, θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις, γεγονός που θα εξαφανίσει τυχόν συννεφάκια και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μαζί ένα υπέροχο, αισθησιακό και παθιασμένο weekend!

Τοξότης

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο γίνεσαι ακόμα πιο αισθησιακός, αλλά και πιο μυστηριώδης! Μπορεί το μεσημέρι του Σαββάτου να σε βγάλει λίγο από τους ρυθμούς σου ή να δημιουργήσει εντάσεις στα επαγγελματικά σου, όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις απ’ όλα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να περάσεις ένα απολαυστικό διήμερο με το ταίρι σου! Θα καταφέρεις να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να οργανωθείς για τη νέα εβδομάδα, όμως όλα αυτά θα γίνουν μέσα σε ένα κλίμα αισθησιακό και παθιασμένο, το ταίρι σου με χαρά θα σε ακολουθήσει στις επιθυμίες σου και η ένταση των προηγούμενων ημερών θα εκτονωθεί στην… κρεβατοκάμαρα!

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, Τοξότη μου, μπορεί να θελήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όμως η Κυριακή μπορεί να σου χαλάσει κάπως τα σχέδια… Δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν μια αίσθηση απογοήτευσης στα αισθηματικά σου, ίσως να σε αναγκάσει να βάλεις σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε βάρος του συναισθήματος και να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν είναι και τόσο υποστηρικτικό όσο θα ήθελες σε αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, Υδροχόε μου, προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αλλά κι αισθησιακό! Η ακτινοβολία σου δεν κρύβεται, όπου κι αν βρεθείς, ενώ με την κοινωνικότητά σου και την ευγλωττία σου καταφέρνεις να κερδίσεις και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την πλανητική εύνοια. Οι γνωριμίες που μπορείς να κάνεις είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες, ενώ τα φλερτ πάνε κι έρχονται για σένα που είσαι αδέσμευτος/η.

Ιχθύς

Εσύ που ανήκεις στους τυχερούς Ιχθύες που έχουν σχέση μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτό το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου! Ο εκνευρισμός που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες περνάει σιγά σιγά κι εσύ θέλεις να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την αγκαλιά του/της συντρόφου σου είτε στο σπίτι, είτε σε μια… ερημική παραλία, αγαπημένε μου Ιχθύ!

Πηγή:Zwdia24


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE