Νεϊμάρ | Παρευρέθηκε σε δίκη για οικονομική απάτη

Share on:

Το πρωί της Δευτέρας (17/10) άρχισε η δίκη του Νεϊμάρ και των υπόλοιπων κατηγορούμενων για την υπόθεση διαφθοράς που αφορά την μεταγραφή του Βραζιλιάνου από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Η πολύκροτη δίκη του Νεϊμάρ για την υπόθεση που αφορά την μεταγραφή του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα άρχισε τη Δευτέρα (17/10).

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο δικαστήριο παρά το γεγονός ότι αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ κατηγορείται μαζί με άλλα οκτώ άτομα.

Μεταξύ των άλλων οκτώ κατηγορουμένων είναι οι γονείς του Νεϊμάρ, οι πρώην πρόεδροι της Μπαρστελόνα, Σάντρο Ροσέλ, για τον οποίο η εισαγγελία ζήτησε φυλάκιση πέντε ετών και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά και ο πρώην παράγοντας της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκεζ Πίλιο.

Οι άλλοι κατηγορούμενοι είναι τρία νομικά πρόσωπα και η εταιρεία που ιδρύθηκε από τους γονείς του παίκτη για να διαχειριστεί την καριέρα του.

Η εισαγγελία πρότεινε ποινή φυλάκισης δύο ετών και πρόστιμο 10 εκατομμύρια ευρώ, με την δίκη να αναμένεται να διαρκέσει ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει προγραμματιστεί να καταθέσει είτε στις 21 Οκτωβρίου είτε στις 28 Οκτωβρίου.

Πηγή : Sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE