Νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο| Ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Share on:

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, όπου μια γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Έναν άνδρα 51 ετών, αναζητεί η αστυνομία της Ζακύνθου, καθώς λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40χρονη σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο του νησιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος

Συνελήφθη τελικά ο 51χρονος δράστης Αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με καινούργιες πληροφορίες, Η γυναίκα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε κάνει μήνυση στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι.

Ωστόσο, παρόλο που συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα.

Το χρονικο της δολοφονίας

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής να έχει μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του 49χρονου καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσάς, την χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισσά πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.Λίγο μετά τις 23:00 η Άμεση Δράση έλαβε τηλεφώνημα από την γειτόνισσα. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και δίπλα της ένα μαχαίρι κουζίνας.

valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE