Μυλωνάκης | Σιχάθηκα την πολιτική και ορισμένους παλιανθρώπους της

Share on:

Ευθείες βολές στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο με σκληρούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε με συνέντευξή του στην Valuenews.gr και τη δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο πρώην Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο κος Μυλωνάκης έκανε λόγο για σχέδιο εξόντωσης του από τον Κυριάκο Βελόπουλο, λέγοντας παράλληλα ότι σιχάθηκε την πολιτική και ορισμένους «παλιανθρώπους» που την περιβάλλουν.

Απέκλεισε ακόμη το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη Ν.Δ. και διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα που τον φωτογράφιζε να έχει επαφές με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ειδικότερα:

Υπήρξε σχέδιο εξόντωσης μου

«Υπήρξε ένα σχέδιο εξόντωσής μου. Ήμουν στην Βουλή τέσσερα χρόνια χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Εκλέχθηκα το 2019 με τις περισσότερες ψήφους από όλους τους συνυποψηφίους μου. Ξαφνικά έγινα ένας άνθρωπος που έπρεπε να με τιμωρήσει για ένα δημοσίευμα, το οποίο λέει ότι δήθεν εγώ προέτρεψα και άλλους δύο βουλευτές να πάμε μετά τις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Την ίδια ώρα έβγαιναν μέσα από το γραφείο του Προέδρου θέματα τα οποία είναι απίστευτα. Δηλαδή ότι εγώ μαζί με την κα Αλεξοπούλου συναντηθήκαμε με τον κο Δημητριάδη, τον ανιψιό του Πρωθυπουργού και παρουσία του Παύλου Μαρινάκη, τους οποίους δεν έχω δει καθόλου. Και μόλις φύγαμε από εκεί και συμφωνήσαμε, πήρα και μια σακούλα μαύρη γεμάτη λεφτά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό το ανώνυμο δημοσίευμα, σε συγκεκριμένη ημέρα, δήθεν τυχαία. Αυτό το πράγμα γινόταν πίσω από την πλάτη μου. Όμως δεν είχα καταλάβει τι γινόταν.

Με τον κο Βελόπουλο ήμασταν φίλοι χρόνια. Τρώγαμε μαζί, πίναμε τον καφέ μαζί, συζητάγαμε μαζί. Κι ενώ μου έκανε τον φίλο, την ίδια στιγμή και μετά το δημοσίευμα αυτό έγινα αυτός ο οποίος έπρεπε να φύγω. Χωρίς να ξέρει σε ποιο όνομα αναφέρεται το δημοσίευμα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα με πρόδιδε ένας φίλος μου».

Εγώ δεν είχα πρόθεση να μεταγραφώ στη Ν.Δ. μήπως έχει ο κος Βελόπουλος να συνεργαστεί;

«Ούτε πρόθεση υπήρχε, δε γνωρίζω όμως μήπως υπάρχει πρόθεση από τον κύριο Βελόπουλο να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία, όπως ανέφερε και η κυρία Πυργιώτη; Επομένως, εγώ τα αντιστρέφω και δηλώνω πως δεν υπάρχει από μεριάς μου καμία τέτοια πρόθεση. Από τον κύριο Βελόπουλο και τη νέα ομάδα που θέλει να φτιάξει, μήπως υπάρχει; Εγώ λοιπόν, δεν πρόκειται να πάω στη Νέα Δημοκρατία αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο κόμμα. Δε μου έχουν γίνει ούτε καν προτάσεις για να πάω σε κάποιο άλλο κόμμα καθώς όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου, ούτε από τη Νέα Δημοκρατία, ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε όμως επικοινωνία και μου έγινε πρόταση από μικρότερα κόμματα εκτός Βουλής, του πατριωτικού χώρου».

Σιχάθηκα με αυτή την πολιτική και ορισμένους που είναι παλιάνθρωποι

«Από τη Δευτέρα ξεκινάω το αποκαλυπτικό δελτίο, που έκανα παλιά, στο EXTRA, στο EXTRA Θεσσαλονίκης αλλά και της Κρήτης 21:30-23:30 και «οὐαὶ τοῖς ἡττημένοις» με υπογραφή Μυλωνάκης. Αυτό μου αρέσει, αυτό θα κάνω.

Σιχάθηκα και αηδίασα με αυτή την πολιτική αλλά και με ορισμένους πολιτικούς, οι οποίοι είναι παλιάνθρωποι. Και το “πολιτικό σκουπίδι” που με αποκάλεσε ο κύριος Βελόπουλος, του το επιστρέφω. Αναμένεται να δούμε από τη Δευτέρα μέχρι τις εκλογές, αν θα δει πάνω από 1,5%. Για να μπορέσει να καταλάβει πως τέτοιους αυτοκράτορες τους κρεμάω ανάποδα».

Τι κόμμα είναι η Ελληνική Λύση

«Η Ελληνική Λύση είναι ένα κόμμα που όπως απέδειξε, και μάλιστα το λέω με περηφάνια καθώς το χτίσαμε με πολύ κόπο,

Είναι άλλο το να φτιάχνεις ένα κόμμα με χρήματα, κάτι που ανήκει εξολοκλήρου στον κύριο Βελόπουλο και άλλο να το μεγαλώνεις, να το δυναμώνεις, να το οργανώνεις να μπει στη Βουλή, ώστε να μπορεί να προσφέρει έργο. Ξέρετε το κοινοβουλευτικό έργο είναι πολύ δύσκολο. Δείτε ας πούμε μια ομάδα 10 ατόμων μαζί με τον πρόεδρο με εκατοντάδες νομοσχέδια να τα χειρίζονται 7 άτομα, εκ των οποίων κυρίως 3-4. Ενώ έχετε δει και μια ομάδα σαν της Νέας Δημοκρατίας για παράδειγμα, με 157 άτομα. Καταλαβαίνεται λοιπόν τι όγκο δουλειάς έχει και τα καταφέραμε περίφημα. Είμαστε περήφανοι για το έργο που προσφέραμε. Κάναμε προτάσεις με σοβαρότητα, εντιμότητα, με καθαρό πολιτικό λόγο. Ούτε φωνές, ούτε υστερίες, ούτε τίποτα. Η πικρία η δική μου όμως δεν είναι γιατί δε θα είναι βουλευτής και μου έκλεψε ο κύριος Βελόπουλος την ψήφο με το έτσι θέλω, χωρίς λόγο και αιτία, αλλά γιατί με πρόδωσε ένας “φίλος”. Και η προδοσία για μένα στη φιλία είναι το μεγαλύτερο δεινό που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί».

Καλώς δεν μπαίνει το κόμμα Κασιδιάρη στη Βουλή

«Εμείς δεν ψηφίσαμε υπέρ στον νόμο που αποσκοπεί το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη. Εμένα η δική μου άποψη, ως νέος βουλευτής της δυτικής δύσης και είμαι μόνος μου σε ό,τι άποψη εκφράσω, πιστεύω πως ο λαός αποφασίζει ποιος θα μπει στη Βουλή ή ποιος δε θα μπει. Αυτή είναι και η διαταγή του συντάγματος. Από την άλλη μεριά, πρόκειται πράγματι για μια εγκληματική οργάνωση, στην οποία έχουν τιμωρηθεί για ορισμένα αδικήματα ορισμένοι άνθρωποι. Επομένως, καλώς δεν μπαίνει στη Βουλή ο συγκεκριμένος άνθρωπος, καθώς είναι τιμωρημένος. Βέβαια, δεν είναι τιμωρημένος τελεσίδικα, είναι κάτι προσωρινό.

Όμως εδώ πρόκειται για πολιτική, δεν πρόκειται για κοινωνία. Μέσα ο πολιτικός πρέπει να είναι καθαρός, άνετος ώστε να κάνει τη δουλειά του σωστά».

Ανοιχτό το σενάριο συνεργασίας Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ

«Πιστεύω υπάρχει το σενάριο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- Νέα Δημοκρατίας, αφού συμφωνούν σε όλα τα μείζονα θέματα.

Νομίζω θα γίνουν και δεύτερες εκλογές. Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, η άποψη μου είναι γύρω στις 4 με 5 μονάδες. Τώρα από εκεί και πέρα συνεργασία κυβέρνησης ηττημένων δεν υπάρχει».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE