Μποφίλιου| «Έχει τίμημα να παίρνεις θέση, αλλά θα το πληρώσουμε για έναν καλύτερο κόσμο»

Share on:

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Alpha Κύπρου και την εκπομπή Τετ-α-Τετ, στην οποία μίλησε για το μεγαλειώδες κίνημα MeToo, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τους βιασμούς, το bullying, αλλά και την πίεση της κοινωνίας απέναντι σε γυναίκες και άνδρες για τη δημιουργία οικογένειας.

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές κακοποιητικές συμπεριφορές, ωστόσο, όπως τονίζει δε  σκέφτηκε ποτέ να κάνει καταγγελία, καθώς πίστευε ότι ήταν κάτι που όφειλε να λύσει μόνη της.

«Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω.

Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε “άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία”».

«Πάντα πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα σηκώσει το βάρος και τη σημαία, να αλλάξει μια εποχή και χαίρομαι πάρα πολύ που ζούμε σε μια εποχή, που υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν. Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα, αλλά θα το πληρώσουμε, γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια. Η ζωή μας μας ανήκει, το σώμα μας μας ανήκει»

«Είμαστε στον καιρό της αλλαγής, την ερώτηση για την οικογένεια δεν πρέπει να την κάνουμε σε κορίτσια, γυναίκες και άνδρες. Υπάρχει μια έντονη πίεση από την κοινωνία. Με ενοχλεί που έρχομαι συνέχεια σε αυτή τη θέση. “Δε θα κάνετε ένα παιδάκι; Είσαι 38 χρονών” Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε! Αν θέλουμε θα κάνουμε, αν δε θέλουμε δε θα κάνουμε».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE