Μητσοτάκης για Παύλο Πολάκη| «Οπως στρώνεις κοιμάσαι…»

Share on:

Τον δήμο Αχαρνών Αττικής επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη (28/2) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε και στο φλέγον πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει με την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στο Μενίδι ανέφερε για την εν λόγω υπόθεση:

«Εμείς λοιπόν θα πορευθούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας, την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και αυτά τα ευτράπελα, τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μία κουβέντα μόνο. Οπως στρώνεις… κοιμάσαι! Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου.

Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον “πολακισμό” σε κεντρική γραμμή του κόμματος και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να εξακολουθούμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, φίλες και φίλοι, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στο Μενίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα στις 18:00 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε συζήτηση στο Συνέδριο με θέμα «ygeiamou 2023 – Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον ‘Ανθρωπο» που διοργανώνουν το ygeiamou.gr και το Πρώτο Θέμα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE