Μεσσήνη| «Έχω μετανιώσει, θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου» λέει ο 50χρονος

Share on:

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που του απήγγειλε ο Εισαγγελέας Καλαμάτας, ζήτησε χτες το απόγευμα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο στις 12:00, ο 50χρονος Χ.Κ. που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μεσσήνη, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο δεξί μάτι.

Σύμφωνα με τον νομικό συμπαραστάτη του 50χρονου ο οποίος μίλησε στο Messinialive, ο φερόμενος ως δράστης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και οδύρεται κι όσο περνά η ώρα συνειδητοποιεί την πράξη του για την οποία και ζήτησε συγγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος.

Όπως ανέφερε το τοπικό μέσο τον απασχολεί έντονα το θέμα των παιδιών τα οποία είναι όλα ενήλικα και πως δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει όσο χρειαστεί για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και είχαν χωρίσει συναινετικά πριν από 7 χρόνια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=c57jVErTLGs

Κίνδυνος για το μάτι της 49χρονης

Η 49χρονη περιέγραψε, με δηλώσεις της στο Mega, τις στιγμές τρόμου που έζησε στη διάρκεια του φρικτού περιστατικού στη Μεσσήνη.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε η άτυχη γυναίκα για τον τραυματισμό της.

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση εάν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο», πρόσθεσε για την 49χρονη η διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.

Διαβάστε επίσης:

Της έριξε οξύ στο πρόσωπο! | Νέα υπόθεση Παλιοσπύρου στην Καλαμάτα

Μεσσήνη| Ο δράστης πήγε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό να δει το θύμα του

Κρίσιμες ώρες για την 49χρονη από την Μεσσηνη| Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE