Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου

Share on:

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Θεσσαλονίκης παρέλασαν το πρωί στην οδό Τσιμισκή και καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και ακολούθησαν οι σημαιοφόροι των 21 σχολείων και στη συνέχεια το 24ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

Η παρέλαση ξεκίνησε από το ύψος της Διαγωνίου, περνώντας από την εξέδρα των επισήμων που είχε στηθεί στο ύψος της Αριστοτέλους, για να τερματίσει στην οδό Ίωνος Δραγούμη.

Μαθήτρια από την Κένυα| «Είμαι υπερήφανη για την πατρίδα μου»

Ανάμεσά τους, ξεχώρισε η μαθήτρια, Βεατρίκη Ντούκου, με καταγωγή από την Κένυα. Η μαθήτρια, όπως είπε, συμμετείχε στην παρέλαση για πρώτη φορά και δήλωσε υπερήφανη για την πατρίδα της. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο πατέρας της είναι από την Κένυα και η μητέρα της από τη Θεσσαλονίκη.

«Πρώτη φορά συμμετείχα στην παρέλαση. Πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι περήφανη για την πατρίδα μου. Χάρηκα που εκπροσώπησα το σχολείο μου» δήλωσε η μαθήτρια από το 32ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE