Λαχαναγορά Ρέντη| Μεγάλη ληστεία με λεία 130.000 ευρώ

Share on:

Το ποσό των 130.000 ευρώ κατάφεραν να αρπάξουν 3 ληστές από την λαχαναγορά του Ρέντη την Τετάρτη το πρωί. Οι επιτήδειοι κατάφεραν να φύγουν με τα οχήματά τους, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας επιχειρηματίας της περιοχής φέρεται να κατευθύνθηκε στο πόστο του με το ποσό των 130.000 ευρώ σε σακβουαγιάζ, κάτι που ήξεραν οι ληστές και του έστησαν «καρτέρι», με αποτέλεσμα να του επιτεθούν, να αρπάξουν τον σάκο και να γίνουν «καπνός». Αστυνομικοί έχουν φτάσει στην περιοχή και συλλέγουν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9), με τους δράστες να προσεγγίζουν τον 50χρονο έμπορο, ο οποίος είχε αράξει το αυτοκίνητό του, λίγο πριν τη Λαχαναγορά Ρέντη, και να του αρπάζουν το σακβουαγιάζ που είχε κατά πληροφορίες περίπου 130.000 ευρώ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., ξεκινώντας έρευνα για τον εντοπισμό των τριών ληστών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE