Λαμία – Παναιτωλικός 1-3 | Ο Καρέλης έτοιμος για εθνική

Share on:

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λαμίας πέτυχε ο Παναιτωλικός με τον Νίκο Καρέλη να σκοράρει δις (7′ και 30′ πεν) και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με εννέα γκολ κι έτοιμος για την εθνική.

Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Ντε Βινσέντι στο 12′, με τον Ζοάο Πέδρο να κλειδώνει τη νίκη των φιλοξενούμενων στο 90+6′.
Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Αγρινίου ανέβηκε στην 7η θέση με 16 βαθμούς, με τη Λαμία να παραμένει στη 10η με 9.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Χουχούμης έκανε μια εξαιρετική βαθιά μπαλιά βρίσκοντας τον Ντίας, εκείνος βρήκε εξαιρετικά τον Καρέλη, με τον Έλληνα επιθετικό να πατά περιοχή και με όμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 11′ ο Ντε Βινσέντι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, με μια εξαιρετική προσποίηση πάτησε περιοχή και προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με όμορφο σουτ νίκησε τον Ανέστη για το 1-1.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τη Λαμία να προσπαθεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο ο Παναιτωλικός βρήκε και δεύτερο τέρμα. Στο 27′ ο Μόρσεϊ έκανε την κούρσα από τα αριστερά, «έσπασε» προς τον Καρέλη στο ύψος του πέναλτι, με τον Γκοράνοφ να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο στράικερ των φιλοξενούμενων ήταν εύστοχος και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Λαμία(Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες (56’ Ασκόφσκι), Μανούσος (56’ Μποάκι, 63’ Γιακουμάκης), Ντε Βισέντι (76’ Μαρμεντίνι), Σλίβκα, Σίμον, Γκοράνοβ, Τσιλούλης (76’ Καραμάνος), Κορνέζος.

Παναιτωλικός(Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Ντίας (79’ Μλάντεν), Νταγκό (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Μορσεϊ (46’ Σενγκέλια), Καρέλης (85’ Ζοάο Πέδρο)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE