Λάρισα | Απόπειρα αυτοκτονίας στην Κεντρική πλατεία – Η παρέμβαση του 15χρονου γιου του (photo – vid)

Share on:

Ήταν περίπου στις 6 χθες το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας άντρας ηλικίας 50 ετών, ανέβηκε στο μεγάλο βάθρο της Κεντρικής πλατείας, λίγο πριν την έναρξη του Santa Run έχοντας μαζί του ένα μπιτόνι με ποσότητα βενζίνης και απειλώντας να αυτοπυρποληθεί!

Όπως ο ίδιος εξηγούσε, αυτό είναι η μόνη λύση στα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει για πολλά χρόνια, αφού δεν μπορεί να δει το παιδί του. Άμεσα στο σημείο προσέγγισαν αστυνομικοί που μετά από αρκετά λεπτά διαλόγου κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον συνέλαβαν. Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος πολιτών το οποίοι οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απομακρύνουνε λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης.

Πριν εκτυλιχθεί όλο αυτό το σκηνικό… κινηματογραφικής ταινίας, ο 50χρονος αλβανικής καταγωγής, είχε στηθεί έξω από την οικία της πρώην συζύγου του στην συνοικία του Αγίου Αθανασίου περιμένοντάς την, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Ελευθερία», και τότε περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ίδια και ο 15χρονος γιος τους. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς με ψυχραιμία παρενέβη ο 15χρονος, με τον 50χρονο να φεύγει και την 4χρόνη να ζητά την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο αργότερα, ο 50χρονος μετέβη στην κεντρική πλατεία, όπου απειλούσε πως θα αυτοπυρποληθεί. Συνελήφθη, κρατείται και σήμερα Παρασκευή θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του, ενώ τα κίνητρα του δράστη έρευνα υποδιεύθυνση ασφάλειας Λάρισας.

Δείτε τα παρακάτω βιντεο και φωτογραφίες :

https://www.youtube.com/watch?v=JpHHNoPHios&t=5s
https://www.youtube.com/watch?v=pvdgNQ7BxRw&t=3s

Πηγή : onlarissa.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE