Κωνσταντίνα Σπυροπούλου| Οι πρώτες φωτογραφίες από τον 5ο μήνα εγκυμοσύνη της

Share on:

Τελικά, παρά την έντονη φημολογία του καλοκαιριού για τον αν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως έγκυος, σημερινό δημοσίευμα μαζί με φωτογραφίες του περιοδικού HELLO!, έρχονται να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση. Η όμορφη παρουσίαστρια είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και πλέον έπαψε να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, όντως πιο εξωστρεφής στις μετακινήσεις της.

Η παρουσιάστρια, περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην είπε ούτε μία λέξη που να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της -αντίθετα προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο πλέον είναι εμφανές ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια, πλέον είναι λιγότερο εξωστρεφής στα social media, απαθανατίστηκε με ένα απλό κομψό φόρεμα στο κέντρο της Αθήνας και μάσκα κατά του covid-19.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις.

Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας στο Happy Day.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE