Κυψέλη| Αυτοτραυματίστηκε και μετά βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι η γυναίκα που βρέθηκε ημίγυμνη στο δρόμο

Share on:

Σε απόπειρα αυτοκτονίας οφείλεται τελικά ο σοβαρός τραυματισμός της γυναίκας που βρέθηκε πεσμένη σε πεζοδρόμιο στην οδό Κυψέλης στο κέντρο της Αθήνας.

Η γυναίκα, ούσα αναίσθητη και ημίγυμνη, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, αρχικά αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι, κι ακολούθως βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Reader αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, που την ώθησαν να προβεί στην απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (4/9), όταν στην συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου ακούστηκε έντονος γδούπος. Οσοι έτρεξαν στο σημείο αντίκρυσαν στο έδαφος μια γυναίκα αιμόφυρτη. Όταν πλησίασαν κοντά είδαν ότι η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι.

Το πεζοδρόμιο, μάλιστα, είχε γεμίσει αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία. Η γυναίκα φέρεται να έχει τρεις με τέσσερις μαχαιριές. Αμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξήγαγαν έρευνες, τόσο στο σημείο, όσο και στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

https://valuenews.gr/2022/09/%ce%ba%cf%85%cf%88%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%86%cf%85%cf%81.html

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE