Κρήτη| «Οι Γερμανοί τουρίστες μας επιτέθηκαν πρώτοι» – Τι ισχυρίζονται οι δύο συλληφθέντες

Share on:

Την δική τους εκδοχή για την επίθεση με τους Γερμανούς τουρίστες δίνουν οι δύο Κρητικοί που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, στην οποία πήραν μέρος και άνδρες της ΕΚΑΜ. Οι δύο Κρητικοί υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί τουρίστες τους επιτέθηκαν πρώτοι και εκείνοι, αμυνόμενοι, έφτασαν σε σημείο να βγάλουν και μαχαίρι.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο ισχυρισμός που προβάλλει η πλευρά των κατηγορουμένων είναι πως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από αυτά που αναφέρουν οι τουρίστες.

Μάλιστα υποστηρίζεται ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στη μύτη, καθώς – όπως αναφέρεται – έσπασε το διάφραγμα. Επικαλείται δε η πλευρά του 38χρονου ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

Ο 38χρονος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα ενώ τον 36χρονο συνεπιβάτη του στο 4Χ4 βαραίνει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.

Δωρεάν διακοπές στους Γερμανούς τουρίστες

Οι τουριστικοί φορείς του νησιού χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή ως «απαράδεκτη», ζήτησαν συγγνώμη και προσκάλεσαν την οικογένεια των Γερμανών τουριστών που δέχθηκαν την επίθεση να επισκεφτούν ξανά την Κρήτη με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

«Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στην περιοχή του Περάματος. Συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν συνάδουν με την Κρητική Φιλοξενία και πλήττουν το Τουριστικό μας προϊόν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας επικοινώνησε με την οικογένεια και αφού εξέφρασε την ειλικρινή συγνώμη εκ μέρους του Τουρισμού της Κρήτης και των Κρητικών, προσκάλεσε όλη την οικογένεια να επισκεφτούν σε μελλοντική ημερομηνία της αρεσκείας τους, για μία εβδομάδα την Κρήτη ξανά με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμό μας.

Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή την γενναιόδωρη προσφορά.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα»

Διαβάστε επίσης:

https://valuenews.gr/2022/08/%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb-%ce%b1%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%ae%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%bd%cf%84.html

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE